Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 10:37 - МАКСИ МОДА – ОТКРИЙТЕ ТАЙНАТА НА СТИЛА
Автор: fashionchoice Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

Скъпи дами,

Няма жена, която да е безразлична към нейната фигура и външен вид . Всяка от нас желае да изглежда винаги добре и в крак с модните тенденции. И ако за една стройна девойка избора на рокля е без проблем, то за една пухкавелка това е истинско изпитание.

Стоенето на строги диети и изпълняването на тежки физически упражнения съвсем не е изход от създалата се сложна ситуация. Освен това много от тези дами не харесват фигурите си и единственото, което им остава е да изберат дреха, която да подчертава предимствата им и да скрива недостатъците.

За съжаление, много брандове и модни къщи не създават дрехи за жени с пищни форми. Но вие не се отчайвате! Достатъчно е да изберете правилните акценти и подходящата дреха и фигурата ви ще стане съблазнителна, защо не й идеална.

Fashionchoice.bg е подготвил за вас инструкции за това което трябва да се избягва в дрехите. 

Първото много важно правило за избор на дреха е материята.

Именно тя определя как ще изглеждате, дали ще се изпъкнат вашите предимства или точно обратното ще покаже всички  ваши недостатъци. Това не означава да не носите плътни материи, а изберете правилната кройка за вашето телосложение.

Що се касае до прозрачните материи, то тяхното използване трябва да бъде строго премерено. Дрехи с акцент дантела трябва да подчертават вашите предимства, в който вие сте уверени, например в зоната около деколтето, но в никакъв случай областта на талията и бедрата.

image

По-рано се считаше, че акцентите от блестящи мотиви е противопоказно за пухкавелки, но това е истинско заблуждение. Важното е да носите тези дрехи с увереност и самочувствие.

Стигаме и до следващия фактор, а това именно е цвета.

Смята се, че белият цвят е основен враг на всички пухкави дами. Едно от неписаните правила на белият цвят е: когато модела е избран правилно, то фигурата изглежда визуално по-издължена.

Разбира се черният цвят е основен приятел на пухкавелките, като той умело прикрива всички недостатъци.

Много пухкавелки предпочитат да скрият телата си в безформени палта, но за съжаления този вид дрехи не скрива излишните килограми, а правят тялото ви по-безформени и отпуснато. За това си избирайте, модели който да бъдат вталени или разкроени в областта на ханша, като този вид модели ви придават по-голяма женственост на силуета и

image


Другата крайност с която трябва да бъдете много внимателни, а това да си подбирате правилните размери на дрехите или с други думи да не са по-малък размер от вашия.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionchoice
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 36957
Постинги: 36
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930